%|%%|%

Koopchalet nieuw

 

Tiny House

Dit model is nieuw op de Nederlandse markt waarvan het eerste exemplaar de S41 recent is geplaatst op Landgoed Nederheide. De Starline Tiny House heeft hetzelfde wooncomfort als een reguliere woning. De isolatie- en ventilatienorm van onze Tiny Houses zijn zelfs veelal hoger dan van de meeste reguliere woningen. Wij bouwen voor Naturistisch Recreatiepark Elsendorp luxueuze Tiny Houses met onder andere vloerverwarming, luxe keuken en badkamer met inloopdouche. Dit model wordt volledig op maat gemaakt in de fabriek van STARLINE HOME te Reek en is verkrijgbaar in de maten vanaf 41 m2 tot circa 100m2.

   

 

 

Eco Sun

Een nieuw ontworpen recreatiewoning dat volledig duurzaam is. Vanaf september 2018 is de eerste Eco Sun L100 Zero op Naturistisch Recreatiepark Elsendorp geplaatst. Deze recreatiewoning heeft deels een platdak en deels een speels lessenaardak waar zonnecollectoren op bevestigd (kunnen) worden. Door gebruik te maken van de opties als luchtwarmtepomp en zonnepanelen is de woning volledig energieneutraal.


 

 

ALLE MODELLEN

 

Oppervlakte en maten

De afmetingen van uw recreatie woning bepaalt u in overleg met het parkbeheer. De breedte is mogelijk vanaf 3 tot 8 meter, terwijl de lengte kan varieren tussen 8 en 15 meter. Zo realiseert u zelf de indeling die u voor ogen heeft. 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van uw recreatiewoning volgt Starline de nieuwste ontwikkelingen. Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen met hoge Rc-waardes in de vloer, wanden en het dak. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u uw recreatiewoning warm houdt in de winter. De Starline Eco Sun en Tiny House hebben zelfs een Rc-waarde van 5.0 en 6.0.

 

Hoogwaardige materialen

Op Naturistisch Recreatiepark Elsendorp is gekozen voor recreatiewoningen met een gevelbekleding van red cedar en/of kunststof; kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. De mogelijkheden in het interieur en exterieur zijn vrijwel onbeperkt. Een puntdak of zadeldak, erkers, openslaande deuren, een schuifpui, een gaskachel of centrale verwarming: u heeft het voor het zeggen. Dat geldt natuurlijk ook voor keukenfront, aanrechtblad, vloerbedekking, tegels, gordijnen en sanitair.


Vrijheid en volop keus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwe recreatiewoningen? Kom dan gerust eens langs bij Naturistisch Recreatiepark Elsendorp om kennis te maken met de producten van STARLINE HOME

Bekijk hier de verschillende Starline modellen.

Neemt u voor een bezichtiging of meer informatie over onze recreatie woningen gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.

U kunt dit doen via onderstaand contactformulier of via telefoonnumer 0486-47 50 12

Wij maken graag tijd voor een geheel vrijblijvend gesprek