%|%%|%

Omgeving

Bezoekwaardig Brabant

Recreatiepark Elsendorp ligt aan de rand van de mooie Brabantse Peel, in een omgeving die u veel te bieden heeft. Ons naturistenpark is omringd door uitgestrekte bossen, waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. En wilt u een dagje eropuit trekken, bijvoorbeeld naar een gezellige stad of een attractiepark? Ook dan hebt u volop keuze in de prachtige omgeving. Groene contreien, pittoreske maar bruisende steden, volop activiteiten en het uitnodigende, bourgondische leven: dat is typisch Brabant.

Gezellig dagje uit!

De Peelrand heeft veel gezellige stadjes en sfeervolle dorpen. Even buiten het gebied liggen fraaie oude rivierstadjes als Ravenstein, Grave, Megen en Cuijk. Zeker een bezoek waard! Op minder dan 50 kilometer van Elsendorp liggen de steden Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven, waar u naar hartenlust kunt winkelen en zich culinair kunt laten verrassen. Dichterbij vindt u Uden, Helmond, Gemert en Boxmeer: mooie dorpen met volop winkels en gezellige restaurants, cafés en terrassen.

Leuke suggesties en ideeën

Van speeltuinen tot attractieparken en musea: in de omgeving van naturistencamping Elsendorp is van alles te beleven. Hieronder vindt u een aantal suggesties voor dagtochten:

Kijk ook eens in het folderrek bij de receptie of vraag onze medewerkers om meer informatie. Zij helpen u graag verder.