%|%%|%

Recreatiewoning nieuw

 

Heeft u onderhoud of service nodig aan uw koopchalet van Starline Home dan kunt u dit hier aanvragen.Rubato

De Starline Home Rubato heeft hetzelfde wooncomfort als een reguliere woning. De isolatie- en ventilatienorm van onze modellen zijn zelfs veelal hoger dan van de meeste reguliere woningen. Wij bouwen voor Naturistisch Recreatiepark Elsendorp deze Rubato met onder andere vloerverwarming, mooie keuken en badkamer met inloopdouche. Dit model wordt volledig op maat gemaakt in de fabriek van STARLINE HOME te Reek en is verkrijgbaar in de maten vanaf 32 m2 tot 100m2.

 

 

 

Eco Sun

Een nieuw ontworpen recreatiewoning dat volledig duurzaam is. De Eco Sun heeft deels een platdak en deels een speels lessenaardak waar zonnepanelen op bevestigd kunnen worden. Door ook gebruik te maken van de opties als luchtwarmtepomp is de woning volledig energieneutraal uit te voeren.

 

 

 

Cube

Het design model Cube is een nieuw ontworpen woning dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Deze recreatiwwoning heeft in de woonkamer meestal twee schuifpuien en is voorzien van een plat dak met EPDM bedekking waar zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Door ook gebruik te maken van de optie luchtwarmtepomp is deze recreatiewoning praktisch energieneutraal. Dit zorgt in combinatie met de optie vloerverwarming en de standaard zeer hoge isolatienorm voor een zeer comfortabel leefcomfort.

 

 

 

Moderato

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen woning met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de deels inpandige veranda waar buiten en binnen mooi in elkaar overlopen. Zowel de woonkeuken annex eetkamer, als de living kunnen aan de achterzijde van de woning worden gesitueerd. Er is gekozen voor zeer hoogwaardige materialen zoals zwarte glasvezel versterkte polymeercomposiete gevelbekleding van een Noors topmerk. 

 

 

 

 

ALLE MODELLEN

 

Oppervlakte en maten

De afmetingen van uw recreatie woning bepaalt u in overleg met het parkbeheer. De breedte is mogelijk vanaf 3 tot 8 meter, terwijl de lengte kan varieren tussen 8 en 15 meter. Zo realiseert u zelf de indeling die u voor ogen heeft. 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van uw recreatiewoning volgt Starline de nieuwste ontwikkelingen. Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen met hoge Rc-waardes in de vloer, wanden en het dak. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u uw recreatiewoning warm houdt in de winter. De Starline Eco Sun,  Cube en Tiny House hebben zelfs een Rc-waarde van 5.0 en 6.0.

Hoogwaardige materialen

Op Naturistisch Recreatiepark Elsendorp is gekozen voor recreatiewoningen met een gevelbekleding van red cedar en/of kunststof; kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. De mogelijkheden in het interieur en exterieur zijn vrijwel onbeperkt. Een puntdak of zadeldak, erkers, openslaande deuren, een schuifpui, een gaskachel of luchtwarmtepomp: u heeft het voor het zeggen. Dat geldt natuurlijk ook voor keukenfront, aanrechtblad, vloerafwerking en sanitair.

Vrijheid en volop keus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwe recreatiewoningen? Kom dan gerust eens langs bij Naturistisch Recreatiepark Elsendorp om kennis te maken met de producten van STARLINE HOME

Bekijk hier de verschillende Starline modellen.

Neemt u voor een bezichtiging of meer informatie over onze recreatie woningen gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.

U kunt dit doen via onderstaand contactformulier of via telefoonnumer 0486-47 50 12

Wij maken graag tijd voor een geheel vrijblijvend gesprek