%|%%|%

Nieuws

Helaas is dagrecreatie nu niet mogelijk! (toiletgebouwen zijn gesloten)

Het terras is weer geopend vanaf 1 juni 
Vanaf 1 juni kunt u onder het genot van een hapje en een drankje weer heerlijk relaxen op ons terras, uiteraard alleen wanneer u geen klachten als hoesten, verkoudheid, koorts of benauwdheid ervaart.

Voor lunch en diner is het noodzakelijk om vooraf te reserveren of aan te melden bij De Oase. Voor speciale gelegenheden zoals 'De Pot' en BBQ is het verplicht om uiterlijk 1 dag van tevoren te reserveren. 

Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om te komen zal er worden gewerkt met tijdsblokken. Lunch vindt plaats op elk heel uur en diner van 17.30 tot 19.15 of 19.30 tot 21.00 uur. Komt u eerder of later, ook als u alleen iets wilt drinken, dan bepaalt de ontvangstmedewerker of u op dat moment terecht kunt. U wordt wel verwacht plaats te maken voor gasten van het volgende tijdsblok. 

U mag met maximaal 2 personen aan een tafel óf meerdere personen als het één huishouden betreft. Bij het niet opvolgen van de regels kan de toegang tot het restaurant of terras worden ontzegd.

Kamperen
Sinds woensdag 29 april is kamperen weer mogelijk voor iedereen die zelfvoorzienend is. Dat betekent dat u van harte welkom bent op ons park als u een camper of caravan heeft met een eigen douche en toilet. Daarnaast kunt u natuurlijk vakantie vieren in onze huurchalets. Op ons park hebben wij maatregelen getroffen om de veiligheid van onze gasten te borgen. De toiletgebouwen en sanitaire voorzieningen blijven nog gesloten tot 1 juli máár ons binnenzwembad is weer geopend, uiteraard met de nodige maatregelen.

Kortingsactie 
Zolang de sanitaire voorzieningen gesloten blijven krijgt u op de reguliere prijzen 15% extra korting bij het huren van een kampeerplaats.

Sauna is gesloten tot 1 september
In navolging van de regels van het RIVM moeten we u helaas mededelen dat de sauna gesloten blijft tot 1 september.

Altijd op de hoogte zijn en blijven?
Volg ons op facebook  en  Instagram 

Nieuw in 2020: 4-persoons-safaritenten
Op een mooie locatie, Merelhoek 415 en 416, een leuk klein veldje, komen in april twee nieuwe 4-persoons-safaritenten staan. Zoals u van ons gewend bent van alle gemakken voorzien, een boxspring, een keuken voor binnen-en buiten, luxe meubels, kortom heel comfortabel kamperen. Reserveer op tijd, om teleurstellingen te voorkomen!

Ook nieuw in 2020: een 4-persoons-lodge en een 2-persoons-lodge XL.
Op de Eksterhof, waar ook de andere lodges staan, worden 2 nieuwe lodges geplaatst. Eén 4-persoons-lodge en één 2-persoons-lodge XL; deze lodge heeft dezelfde afmeting als de 4-persoons-lodge. Een heerlijk ruim verblijf met veranda.

Klik hier voor de nieuwe prijslijst voor 2020.

Reserveer nu uw vakantie voor 2020
Al plannen voor volgend jaar voor uw vakantie of heerlijk een weekendje weg? Boek nu online via  http://boeken.elsendorp.nl/elsendorp/  een leuke kampeerplaats, safaritent of een luxe chalet. 
Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch reserveren en/of informeren.      

Klik hier voor het nieuwe activiteitenprogamma voor 2020  (onder voorbehoud)                                            

Gratis gebruik van de sauna
Verblijft u als gast op ons park? Dan kunt u op donderdag- en zaterdagavond vanaf 19.00 uur gratis in de sauna!

Wist u dat ons zwembad iedere dag geopend is?
Heerlijk zwemmen, en dat de hele week! Kijk hier voor de exacte openingstijden.      

Een weekendje er tussenuit? Kom luxe kamperen in een lodge! 
Het kampeergevoel ervaren, maar zonder zelf iets mee te hoeven nemen? Boek dan een van onze lodges. Ook ideaal als trekkershut. Een heerlijk bed, een koelkast en een gedeeltelijk overdekte veranda, dus buiten zitten kan ook. 

Elsendorp App
Altijd meteen op de hoogte zijn, download gratis onze 'Elsendorp' app.                                                    Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op ons park? Lees onze nieuwsbrief.

Zwemkaartjes (alleen van toepassing bij dagrecreatie)*
* Volwassenen  € 6,50
* Kinderen tot 12 jaar  € 4,50

De receptie is geopend vanaf 09.30 uur. 

 * Huisdieren zijn bij dagrecreatie niet toegestaan!