%|%%|%

Nieuws

Herfstvakantie
Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Kom een weekend, midweek of week vertoeven in één van onze luxe vakantiechalets. Heerlijk onthaasten in de natuur, zwemmen in het verwarmde binnenzwembad en ontspannen in de sauna. Boek nu uw vakantie via onze website

Sauna-avonden
U bent van harte welkom op de vaste (gratis) sauna-avonden op donderdag- en zaterdagavond.

Wilt u graag in de sauna, dan graag even van tevoren reserveren.Is de Oase gesloten, dan kunt u reserveren bij de receptie. We blijven 2 tijdsblokken hanteren: van 18.00 uur - 20.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur. U kunt voor 2 personen reserveren per tijdsblok. (maximaal 1 tijdsblok per avond)

Wilt u op een ander tijdstip in de sauna dan is dit mogelijk tegen betaling (de tarieven hiervoor zijn €8,50 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen). Wilt u hier gebruik van maken dan graag 1 uur van tevoren reserveren in de Oase. Dit kan alleen wanneer De Oase geopend is, (kijk hier voor de openingstijden) en bij minimaal 2 personen. 

Maximaal 20 personen in het zwembad
Bij de ingang van het zwembad hangen de polsbandjes. Wij vragen u vriendelijk niet langer te zwemmen dan een half uur en dan het bandje weer terug te hangen op het bord. Iedereen wil tenslotte graag gebruik kunnen maken van het zwembad...                                             

Altijd op de hoogte zijn en blijven?
Volg ons op facebook en Instagram of download onze 'Elsendorp' app.                              

Een weekendje er tussenuit? Kom luxe kamperen in een lodge! 
Het kampeergevoel ervaren, maar zonder zelf iets mee te hoeven nemen? Boek dan een van onze lodges. Ook ideaal als trekkershut. Een heerlijk bed, een koelkast en een gedeeltelijk overdekte veranda, dus buiten zitten kan ook.                                                 

Zwemkaartjes (alleen van toepassing bij dagrecreatie)*
* Volwassenen  € 6,50
* Kinderen tot 12 jaar  € 4,50

De receptie is geopend vanaf 09.30 uur. 

 * Huisdieren zijn bij dagrecreatie niet toegestaan!