%|%%|%

Sauna

Weldadige warmte
Optimale ontspanning vindt u in onze sauna. Heerlijk genieten in de saunacabine of in het stoombad, met daarna natuurlijk het dompelbad. Met binnen en buiten een relaxruimte. U kunt vanuit onze sauna direct de zwemvijver instappen via de stammentrap. Dat is nog eens natuurlijk afkoelen!

Van september t/m maart is er op donderdag- en zaterdagavond sauna avond, u kunt hiervoor pas op de dag zelf voor reserveren. Er zijn 2 tijdsblokken; van 17.30 uur - 19.30 uur en van 19.30 uur - 21.30 uur voor max. 20 personen. In het hoogseizoen (juli en augustus) kunt u ook op dinsdagavond naar de sauna.

U kunt reserveren voor maximaal 2 personen en voor 1 tijdsblok. Wij berekenen €10,00 reserveringskosten per persoon, u krijgt diezelfde avond per persoon €5,00 korting op uw rekening in de Oase (geldt alleen voor gasten van het park die gebruik maken van de sauna op de vaste sauna-avond). Verblijft u niet op ons park, dan kost de sauna €14,50 per persoon.

Wilt u op een ander tijdstip in de sauna dan is dit mogelijk bij minimaal 2 personen en tegen betaling (de tarieven hiervoor zijn €14,50 voor volwassenen en €9,50 voor kinderen, de korting is hier niet van toepassing). Wilt u hier gebruik van maken dan graag 1 uur van tevoren reserveren in de Oase. Gebruik maken van de sauna kan alleen als de Oase open is; kijk hier voor de openingstijden, 

Hier vindt u de openingstijden van de sauna.