%|%%|%

Kampeerplaatsen

Volop keus in kamperen!
Het gratis douchen is slechts een van de vele voordelen van ons park. 80% van onze plaatsen is voorzien van een elektra-aansluiting en 60% van de plaatsen is ook nog eens aangesloten op de centrale tv-antenne. Ook beschikken de meeste plaatsen over gratis wifi. Tevens is er bij een aantal A-plaatsen naast elektra ook aan-en afvoer van water. 

Kies uw plekje bij ons
Een weekendje écht kamperen of liever het hele jaar genieten? U vindt de mogelijkheden hiervoor op een rijtje:

  • Ideale kampeerplaatsen. Speciaal voor u reserveren wij prachtige, ruime kavels (allen ongeveer 9m breed) op mooie plekjes op ons park. Voor korte of juist voor langere tijd. Met of zonder elektra.
  • Luxe safaritenten. Voor een wel heel bijzondere kampeerervaring met alle luxe van thuis, verblijft u in een safaritent (4- en 5-persoons safaritenten). Deze ruime tenten volledig ingericht in safaristijl, vindt u vlakbij een sanitaire voorziening. 
  • Lodges. Voor 2 en 4 personen, ook ideaal als trekkershut. Onze lodges zijn compleet ingericht met een comfortabel bed, keukenblok en koelkast. Ook u kunt u heerlijk buiten zitten op de gedeeltelijk overdekte veranda. U kunt de lodges boeken per nacht.
  • Comfortabele huurchalets. In een bijzonder bosrijk gedeelte van het park vindt u onze luxe huurchalets (2- en 5-persoons chalets). De compleet verzorgde chalets zijn voorzien van een schitterend terras en ruim opgezette tuin op het zuiden.
  • Uw eigen koopchalet. Op een door u gekozen jaarplaats bouwen wij een prachtig chalet voor u. Uiteraard geheel naar uw wensen en smaak. Uw chalet is aangesloten op gas, elektra, water- en afvoerleiding en kabelnetwerk (CAI).
  • Ruime seizoenplaatsen*. Deze ruime kavels bieden zowel plaats aan toercaravans als tenten. Indien u dit wenst, reserveren wij voor u een plek met elektravoorziening en CAI.
  • Voor- en naseizoenplaatsen*. Fraaie plekjes waar u in het voor- of naseizoen heerlijk geniet van rust, ruimte en privacy. Ook hier kunt u kiezen voor elektravoorziening en CAI.

*Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, maar exclusief het gebruik van elektra. Dit wordt bij vertrek afgerekend.

In het voor- en naseizoen hanteren wij aangepaste tarieven voor onze A-, B- en C-plaatsen.

Bekijk hier de prijslijst voor kamperen.